Első menüpont Helyszíni szerelés Budapesti szervizek Vidéki szervizek Kapcsolat

MEGNYITOTTUK ÚJ GUMISZERVIZÜNKET!!!
a 11. kerületben az Allee mélygarázs -2. szintjén!

 NÁLUNK EGY GUMICSERE IS FUTURISZTIKUS ÉLMÉNY!

Látogasson el az AKH-Allee gumiszervizébe, és vegyen részt egy futurisztikus űrutazáson. Nézze meg a saját szemével, milyen lesz a jövő gumiszervize.

Az Abroncs Kereskedőház Kft. jelenleg a legkorszerűbb gumiszerelési technikát használja. Berendezései és gépei Magyarországon egyedülálló minőséget képviselnek.

Számunkra a legfontosabb a vásárlók elégedettsége, ezért csak a legkiválóbb termékeket ajánljuk, szakképzett munkatársaink a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, kitűnő minőségű munkát végeznek.

ÉRTÉKESÍTÉS, SZAKTANÁCSADÁS ON-LINE!

Az ügyfelek legmagasabb színvonalú kiszolgálását egy egyedülálló informatikai háttér-rendszer biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy IP kapcsolaton keresztül kommunikáljon az öntől távol lévő értékesítő csapatunk bármely tagjával.

A videó kapcsolat segítségével ön kiválaszthatja az önnek legmegfelelőbb gumiabroncsot, amelyet a képernyőjén a hozzá tartozó részletes információkkal együtt megtekinthet.

Ön egyszerre élvezheti a kis szervizek nyújtotta kiemelt odafigyelést, miközben a magas szintű szakmai hátteret, jövőbe mutató informatikai megoldásainkkal biztosítjuk!

 NE VESZTEGESSE IDEJÉT, BÍZZA RÁNK A MUNKÁT!

Mi mindent megteszünk az Ön kényelme érdekében. Cégünk fontosnak tartja, hogy folyamatosan megfeleljen az ügyfelek elvárásának.

Két évtizede még általánosan elfogadott családi program volt - az egész hétvégét betöltő- házi gumiabroncs átszerelés, feszítővassal és nagykalapáccsal.

Rohanó világunkban azonban egyre kevesebben engedhetik meg maguknak még azt is, hogy értékes idejüket egy szalon ügyfélvárójában tétlenül töltsék, amíg autójuk abroncs-cseréjét elvégzik.

Velünk, nyugodtan elintézheti bevásárlását, beülhet egy filmre, kultúrált környezetben kikapcsolódhat, amíg mi végrehajtjuk a gumik javítását, cseréjét, hogy egy percet se vesztegessen feleslegesen!

 HOSSZABBÍTOTT NYITVATARTÁS HÉTKÖZBEN, ÉS HÉTVÉGÉN IS!

Meghosszabbított nyitvatartással (Hétfőtől - Vasárnapig 900-2100) várjuk tisztelt ügyfeleinket.

A flotta partnerek számára kijelölt hétvégi ügyeleti szervizünk is az AKH-Allee gumiszerviz, ahol akkor is tudjuk fogadni ügyfeleinket ha a Fehérvári úti telephelyünk zárva tart.

Keressen minket az Önnek legmegfelelőbb időpontban: akár hétvégén is 21 óráig.

JÖJJÖN EL HOZZÁNK A 11. KERÜLETBE!

Budapest kitűnően megközelíthető központjában az Október 23. utca 8-10. alatt található Budapest és Közép-Európa egyik legmodernebb szórakoztató és bevásárló központja.

Szervizünk a bevásárlóközpont mélygarázsában a -2. szinten kapott helyet a Sonax autómosó szomszédságában, az Interspár bejáratánál.

Könnyen megtalálható, elegendő követni a Sonax autómosó helyét jelző táblákat. A behajtás a -3. szinten történik, kövesse a táblákat, hajtson fel a -2. szintre, majd rögtön jobbra kanyarodva érkezhet meg szervizünkbe.